Inlegzolen voor hielspoor online kopen – Waar let je op

Hielspoor, peesplaatontsteking, pijn onder de voet? Superpijnlijk en uiterst vervelend, omdat je enorm in je vrijheid wordt beperkt. Loop er niet mee door maar ga inlegzolen online kopen. Dit is de snelste manier om iets aan je klachten te doen.

Waarom inlegzolen online kopen?

Tenzij je weet dat je een bijzondere voetafwijking hebt, is het voor de meeste voetklachten niet nodig om je inlegzolen te laten aanmeten. Waarom niet? Omdat de meeste klachten voortkomen uit overpronatie door gebrek aan ondersteuning onder de voetboog. Goede inlegzolen bieden je voeten daarom steun onder de voetboog en bij de hiel. Footlogics Inlegzolen bieden die support. Bovendien maakt de podoloog in zijn of haar aangemeten zooltjes nagenoeg dezelfde aanpassingen als in Footlogics zijn gemaakt.

Welke inlegzolen moet ik kiezen?

Ook in zogenaamde ‘prefab’ inlegzolen is nog heel veel keuze. Zo kun je inlegzolen online kopen om te sporten, tegen hielspoor of zelfs voor schoenen met hoge hakken. Daarom is het belangrijk dat je een aanbieder kiest die je precies kan vertellen welke inlegzool past bij jouw klacht.

Welke inlegzool kies ik bij hielspoor?

Bij hielspoor kies je inlegzolen die de meest uitgesproken en stevige ondersteuning in de voetboog bieden. Dat is nodig om hielspoor te verlichten en zelfs te kunnen voorkomen. We zeiden het al, er zijn heel veel prefab inlegzolen verkrijgbaar. Bekijk ze maar eens, bij vrijwel allemaal is de voetboog veel te laag om iets te kunnen doen voor je voeten.

En gelzooltjes? Die zijn helemaal uit den boze bij hielspoor. Gelzooltjes voelen misschien heel even lekker zacht voor je voeten maar ze bieden op zijn minst onvoldoende ondersteuning voor je voeten.

Ik wil graag advies

Ook online kan je goed worden geadviseerd. Wij hebben een deskundige klantenservice die je kan helpen de inlegzolen te vinden die in jouw behoefte voorzien. ‘Onze’ Moniek zal niet alleen vragen wat je klachten zijn maar ook welke schoenen je (meestal) draagt en wanneer de klachten optreden. Op basis van deze informatie kan ze je goed adviseren.
Maar je kunt ook zelf vast een kijkje bij het uitgebreide aanbod. Waarschijnlijk vind je zonder problemen het inlegzooltje dat jij nodig hebt.

Als ik inlegzolen online koop, kan ik toch niet passen?

Veel mensen met voetklachten hebben al van alles geprobeerd en ook al diverse inlegzolen ‘versleten’. Wij begrijpen maar al te goed hoe frustrerend dat moet zijn. Bovendien zijn wij overtuigd van de kwaliteit die wij bieden: het gebruikte materiaal en de speciaal ontwikkelde pasvorm. Daarom mag je onze inlegzolen altijd 30 dagen uitproberen! Voldoen de inlegzolen niet aan je verwachting? Dan mag je ze retourneren, zelfs als je ze op maat hebt moeten knippen! Als je ze voor 16:00 uur bestelt worden ze vandaag nog verzonden!

Onnodig om te zeggen dat er bijna nooit inlegzolen retour komen!

Loop niet langer door met pijn, bekijk hier ons uitgebreide assortiment inlegzolen.