Ik stel ons graag even voor

Hielspoortips is er om je te helpen. Hier vind je alle informatie en tips over hielspoor.

Je staat er niet bij stil maar er zijn heel veel mensen met hielklachten als hielpijn, peesplaatontsteking en hielspoor. Veel mensen met hielspoor lopen er veel te lang mee door en hebben geen idee hoe zij aan hielspoor zijn gekomen. Wij laten je zien hoe je de pijn kunt verminderen en hoe je van je hielspoor af kunt komen.

Heb jíj langdurig pijn in je voeten en heb je al verschillende tips en behandelingen geprobeerd, vaak zonder resultaat? Niets lijkt te helpen en je denkt dat er geen oplossing meer is. Maar die is wel!

Footlogics inlegzolen hebben de afgelopen 11 jaar al heel veel mensen van hun dagelijkse pijn verlost. Zij lopen weer op hun eigen schoenen, zonder pijn!

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen weer lekker te laten lopen zodat zij ook huppelend door het leven kunnen gaan 🙂

Als je vragen hebt, mail ons of bel gerust want wij zitten bij de telefoon en adviseren je met plezier.

Ik wens je heel veel loopplezier!

Tot ziens!

Moniek van Footlogics

 

 

Over Footlogics:

l

Ontwikkeling

Onze inlegzolen worden ontwikkeld in samenwerking met podologen en therapeuten.

Kwaliteit

Onze inlegzolen worden al meer dan 10 jaar gemaakt door onze vaste fabrikanten  in Spanje en China. Dat garandeert inlegzolen van de hoogste kwaliteit.

Verkoop

We verkopen onze inlegzolen via onze webwinkels in Nederland en heel Europa. Daarnaast vind je Footlogics ook bij een groot aantal therapeuten en pedicures en in meer dan 100 (web)winkels in Nederland.

Advies

Heb je vragen? We adviseren je met plezier, al 10 jaar! Je kunt ons bereiken via telefoon, email, Facebook en Twitter.

Pin It on Pinterest

Share This