Zooltjes voor hielspoor

Naast aangemeten steunzolen, zijn er gelukkig ook hielspoorzooltjes op de markt van goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Maar hoe weet je nu of je die goede hielspoorzooltjes te pakken hebt?
Als je erop gaat zoeken op internet, krijg je 39.500 resultaten! Die kun je onmogelijk allemaal met elkaar vergelijken J

Om je een beetje wegwijs te maken, zetten we voor jou op een rij waar onze hielspoorzooltjes aan voldoen. Wij stellen zeer hoge eisen aan onze producten en zijn voortdurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen om mensen met voetklachten weer vrij en blij te laten bewegen. Aan jou de keus!

Archsupport ofwel steun onder de voetboog

Bij hielspoor heb je zooltjes nodig die hoge geprononceerde ondersteuning geven. Om hielspoor te verlichten en te verhelpen moet de support van de zooltjes een minimale hoogte (in graden) hebben. Bij hielspoor raden we dan ook onze Footlogics Comfort, Footlogics Comfort Plus en Footlogics Sports aan.

Naast deze zooltjes, hebben we ook Footlogics Sensi. Deze zijn iets minder geschikt omdat de support onder de voetboog milder is. Ze zijn immers speciaal gemaakt voor mensen met gevoelige voeten.

Meestal zijn dat mensen die zeer gevoelige voeten hebben door diabetes, neuropathie, artritis of vetkussensyndroom. De ‘gewone’ hielspoorzooltjes zijn voor hen echt te uitgesproken. Hoewel Footlogics Sensi dus niet speciaal is ontworpen voor mensen met hielspoor, hebben we al veel mensen gelukkig gemaakt die hielspoor én gevoelige voeten hebben.

Naast een hoge support, bepaalt de combinatie van de gebruikte materialen of de zooltjes ook of ze doen wat er wordt beloofd. Blijven ze lang in vorm, zijn ze niet te hard, zijn er specialisten betrokken bij de ontwikkeling of zijn ze zomaar ergens goedkoop geproduceerd aan de andere kant van de wereld?

Welke zool moet ik kiezen?

Comfort, Casual, Comfort Plus en Sports zijn de zooltjes die wij adviseren voor mensen met hielspoor. En voor kinderen met hielpijn hebben we zelfs een kinderzooltje: Footlogics Kids.
Welke zool je uiteindelijk kiest is afhankelijk van een aantal persoonlijke factoren:

  • Welke klachten heb je?
  • Bij welke activiteiten wil je de zooltjes gebruiken?
  • In welke schoenen wil je de zooltjes dragen?
  • Hoe belangrijk zijn: draagcomfort, extra schokabsorptie en veerkracht voor jouw voeten?

Wil je persoonlijk advies? We helpen je met plezier! Je kunt ons bellen op 036- 5260 888, mailen, een app-je sturen naar Moniek van Footlogics – 06 26 136 608 en Facebooken 🙂

Welke manier je ook kiest, we reageren altijd supersnel!